Budget Nagellak

Swatch: Catrice – Champaign Rain (Luxury Lacquers)

Wisten jullie al dat Catrice het assortiment nòg verder gaat uitbreiden? Er zijn de afgelopen maand al wat nieuwe dingen bijgekomen, maar in een aantal winkels wordt het schap van Catrice verdubbeld en komen er nog een hele berg producten bij. Yes! Ik kwam het nieuwe schap een paar dagen geleden al tegen in Amsterdam en hoewel ik me heb ingehouden, heb ik toch een paar dingetjes meegenomen. Als eerste laat ik jullie de lak Champaign Rain zien, een lakje uit de mooie Luxury Lacquers-serie.

IMG_0091

IMG_0098

De Luxury Lacquers die je in het extra grote schap vindt, zijn anders dan de ‘gewone’ Luxury Lacquers. De extra serie bestaat namelijk uit een aantal semi-matte metallic kleurtjes en deze hebben niet van die grove glitters zoals de andere tinten wel hebben. Heel anders dus, maar ook heel leuk!

Champaign Rain is een geweldige goudkleurige lak. En hoewel ik al talloze gouden lakken in mijn stash heb, is dit toch wel een unieke variant. Hij doet me denken aan witgoud, omdat hij vrij koel van kleur is. Voor het mooie had hij nog wel iets meer metallic en folie-achtig mogen zijn, maar dit is sowieso al heel mooi. Op de foto’s (en ik het echt ook trouwens) lijkt het alsof er wat structuur in de lak zit, maar hij is gewoon glad.

IMG_0106

Net als de andere Luxury Lacquers van Catrice heeft ook Champaign Rain een hele mooie dekking! Na twee laagjes zit hij er perfect op en zie je niks meer van je nagel er doorheen. Bovendien lakt deze ook prettig, al moet je wel een beetje uitkijken dat je niet te veel lak op hebt kwastje hebt zitten. Met de andere Luxury Lacquers had ik nog wat gedoe met de houdbaarheid en helaas lijkt deze dat ook te hebben. Na een dag begint hij al aardig te slijten, al valt dat niet zo op doordat de kleur niet heel erg contrasteert met je nagels. Wellicht dat een andere basecoat nog een verschil kan maken (ik heb ‘m op dit moment onder OPI Nail Envy zitten), maar ik vrees dat het toch een probleem al blijven.

Ondanks de iets mindere houdbaarheid is deze leuk! Ik baalde omdat NYC de mooie lak Full Metal Jacket uit het assortiment heeft gehaald en mijn oude favoriet Catrice Goldfinger is ook al een hele tijd niet meer verkrijgbaar. Maar dit is een leuk alternatief! Sowieso is het extra grote schap de moeite waard om uitgebreid te bekijken, want er zitten veel mooie nieuwe producten en nieuwe kleuren tussen. Je vindt de filialen met het extra grote schap hier op de website van Catrice. Er zijn er best veel, dus de kans is groot dat er ook eentje bij jou in de buurt is.

Champaign Rain kost €3,59 en is verkrijgbaar bij de filialen van Kruidvat met het extra grote Catrice-schap. De filialen die dit hebben kun je hier op de site van Catrice vinden.

Dit vind je misschien ook leuk...

41 reacties

 1. Dat ziet er heel mooi uit!
  Is deze nagellak moeilijk van de nagels te verwijderen?

  Xoxo

 2. Prachtig, wauw! <3

 3. Wauw, wat een gave kleur zeg!

 4. Prachtig! het Catrice grote schap is zo mooi!

 5. Wat een super leuke lak is dit!

 6. Wauw, wat een prachtkleurtje!

 7. Deze is echt heel pretty! Juist vanwege de iets witgoudengloed vind ik hem net iets anders dan alle andere gouden lakjes

 8. Echt een prachtige, aparte kleur!! Binnenkort maar even een kruidvat met een groot schap binnenlopen 😉 x

 9. Super leuk kleurtje! Ik moet ook eens een filiaal met extra grote schap van Catrice gaan opzoeken 🙂

 10. Zo’n mooie kleur! Hij is perfect voor de feestdagen.

 11. Wauw, niet slecht zeg! Ideaal voor de feestdagen

 12. Wat een supermooi lakje!

 13. Wauw wat een prachtige kleur!

 14. Super leuk lakje! Erg chique XO

 15. Wauw, wat een prachtig lakje.
  Liefs, xxx

 16. Ziet er erg leuk uit! Ik ga gelijk kijken of er een Catrice schap in de buurt is die ook is uitgebreid!

 17. Hij is echt prachtig!

 18. aaaah zo gaaf <3 Je posts zijn gevaarlijk voor mijn portemonnee!

 19. Je bent mijn favoriete nagelblogger, maar we hebben één ding absoluut niet gemeen: goud staat mij voor geen meter en jij bent er gek op ^^

  1. Haha, sorry daarvoor! 😉 Ik doe m’n best om de kleuren wat af te wisselen, maar een mooie gouden lak kan ik niet weerstaan. Maar goed om te horen dat je mijn swatches leuk vindt 😀

 20. Wat een prachtige kleur en textuur!

 21. Dit is echt een heel mooi bijzonder lakje zeg! Ik ben ook gek op goldfinger en full metal jacket dus deze moet ook wel wat voor mij zijn denk ik! Gelukkig zit er een kruidvat met extra shap bij mij in de buurt dan ga ik snel even kijken! 🙂

 22. die is gorgeous 😀

 23. Ik ben echt jaloers op jouw lak kunsten! Prachtig lakje alweer!

 24. Lekker bling en lekker feestelijk, ik vind ‘m super!

 25. Wauw echt prachtig! <3

 26. Wauw, hij is prachtig! Ik wil hem ook!

 27. Wat een mooie keur, helaas zit er bij in de buurt geen filiaal met een groot Catrice schap.

 28. Oh wauw wat een prachtige nagellak. Nog bedankt voor je tip over de sally hansen sneldrogende topcoat, ik ben er dol op 😀

  1. Goed om te horen! Dat is ook echt een onmisbaar product voor mij 😀

 29. Mooie kleur goud!

 30. Weeral zo’n mooi lakje! Ik heb de lakjes van Catrice aangeschaft tijdens de 1+1 actie bij de Kruidvat. x

 31. Prachtig lakje! Ook perfect voor de feestdagen XOXO

 32. Wauw, prachtige kleur!

 33. Gaaf kleurtje!

 34. Wat een hoog *bling bling*-gehalte heeft deze nagellak. Erg gaaf!

 35. Wauw, prachtige kleur! Zo glimmend 🙂

 36. Wauw, prachtig. Je foto’s zijn ook weer geweldig!

 37. Wat een mooi lakje, ziet er zo mooi uit op jouw nagels.
  Gelukkig komt er ook ‘bij mijn’ Kruidvat, uitbreiding van het Catrice schap, dus daar ga ik snel kijken als ik er weer ben,

 38. Wauw geweldig lakje! Die naam ook, past er goed bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.