Nagellak

Swatch: Catrice – Enter The Undergrowth (Papagena)

Er is eindelijk een een nieuwe Catrice LE met prachtige lakjes! Zoals jullie gisteren konden lezen ben ik erg enthousiast over de oogschaduws uit de Papagena-collectie, maar ook de nagellakken passen helemaal in mijn straatje. Dit is mijn grote favoriet uit de collectie, Enter The Undergrowth.

Op zich is deze kleur niet echt uniek, want we hebben hem al eerder gezien bij Essie Sew Psyched en H&M Hunt Me Down, maar toch blijft het één van mijn favoriete kleuren. Ik heb ze nog niet naast elkaar vergeleken, maar volgens mij kunnen ze prima voor elkaar door en zijn het zo goed als dupes van elkaar. Hoe dan ook, ik ben dol op deze kleur groen! Ik draag niet graag groen, maar dit is de enige kleur groen die ik nog vrij sophisticated vind staan.

Zoals we inmiddels van Catrice gewend zijn lakt Enter The Undergrowth erg fijn en soepel. Ook de dekking was in orde, na twee laagjes was hij perfect.

Catrice Enter The Undergrowth kost €2,49 en maakt deel uit van de Papagena-collectie. De Catrice Papagena-collectie is tijdelijk verkrijgbaar en ligt vanaf nu in de winkels. Het kan even duren voordat jouw filiaal deze collectie in het schap heeft staan, dus houd het goed in de gaten! Catrice is te koop bij Kruidvat.

31 Comments

 • Reply
  Alyssa
  9 juli 2011 at 08:49

  Deze kleur vind ik erg mooi, al zal ik ‘m niet snel dragen denk ik.

 • Reply
  By Sjanty
  9 juli 2011 at 08:51

  Wat een apart kleurtje, zou ik denk ik ook niet zo heel snel dragen.

 • Reply
  Silva
  9 juli 2011 at 08:56

  Ik hou van groen! Deze moet ik hebben!

 • Reply
  Mandy
  9 juli 2011 at 08:57

  Mooi kleurtje, moet toch maar eens naar de kruidvat en trekpleister gaan

 • Reply
  Aranka
  9 juli 2011 at 09:00

  Wat een mooie kleur eigenlijk!

 • Reply
  Yara
  9 juli 2011 at 09:50

  Wauw, mooi kleurtje! Ik denk niet dat ik hem snel zal dragen maar hij ziet er gaaf uit!

 • Reply
  Joan
  9 juli 2011 at 10:10

  Ik dacht niet echt weg te zijn van zo’n kleurtje op mijn nagels, maar ik moet zeggen dat ik het toch wel erg mooi vind.

 • Reply
  charile
  9 juli 2011 at 10:14

  Wat een mooie kleur….ik zou hem zelf niet snel kopen, maar hij is wel heel mooi
  x

 • Reply
  Isabelle
  9 juli 2011 at 10:31

  Ik hou niet zo van deze kleur groen.
  Maar in combinatie met de palletjes kan het wel een mooie combinatie zijn.

 • Reply
  gerrianne
  9 juli 2011 at 11:30

  Vandaag wordt ik van elk artikel blij! En als ik je nagels zie, dan denk ik telkens hoe krijg je dat voor elkaar zo mooi. Ik weet wel hoe, maar zelf heb ik geen zin om een kuur af te maken voor mijn nagels om ze mooi te krijgen. Zonde! Deze nagellak is weer prachtig! Ik had niet verwacht dat deze juist zo mooi zou zijn van de LE collectie. Erg leuk kleurtje! 🙂

 • Reply
  joline
  9 juli 2011 at 12:02

  de blushes zijn zo mooi van deze colectie !! 😀

 • Reply
  Marley
  9 juli 2011 at 12:39

  Mwah, ik vind het kleurtje niet erg mooi.. Trouwens, dit lakje is zeker wel anders qua kleur als die van Essie en H&M 🙂

 • Reply
  Tamara
  9 juli 2011 at 12:58

  Super mooi kleurtje, maar denk toch dat ik deze niet ga aanschaffen

 • Reply
  Jill
  9 juli 2011 at 13:32

  Mooi kleurtje maar voor ‘s zomers zie ik toch liever felle kleurtjes.

 • Reply
  Lauren
  9 juli 2011 at 14:13

  hij lijkt ook heel erg op nr. 500 van Catrice Sir! Yes, Sir!

 • Reply
  Sharon
  9 juli 2011 at 14:19

  Mooie kleur! Zoiets zocht ik nog haha 🙂

 • Reply
  Do
  9 juli 2011 at 14:48

  Wauw die is wel erg mooi zeg! Had ik eigenlijk niet verwacht :)!

 • Reply
  Roos
  9 juli 2011 at 15:00

  Hmm, ik vind hem wel mooi maar iets de donker naar mijn mening.

 • Reply
  LottedeJ
  9 juli 2011 at 15:36

  Prachtig! Ik stond er vandaag voor en ik heb hem toch maar laten liggen omdat hij me net iets teveel aan Sir Yes Sir doet denken

  • Reply
   Mariska
   9 juli 2011 at 17:09

   Ja daar moest ik ook aan denken toen ik de kleur zag.

 • Reply
  Mariska
  9 juli 2011 at 17:08

  Deze kleur heb ik toevallig gisteren gekocht! Even een tip, Catrice ligt ook bij (sommigen) in de Trekpleister 😉 daar heb ik hem namelijk vandaan. Bij de Kruidvat lag namelijk nog de Winter Wonderland editie van Catrice.

 • Reply
  Beautyandso
  9 juli 2011 at 18:35

  Ik heb deze lagen liggen maar daar heb ik nu wel spijt van! Ik heb wel de Oogschaduws meegenomen, die vind ik zo mooi! Misschien toch dit lakje nog halen 🙂

 • Reply
  Lissa
  9 juli 2011 at 19:01

  Super mooie kleur!
  Ben al 2x wezen kijken maar hier liggen ze nog steeds niet. Hou het dus erg goed in de gaten

 • Reply
  Mariel
  9 juli 2011 at 20:24

  Prachtig kleurtje!

 • Reply
  Esmay
  9 juli 2011 at 20:48

  Best een leuk kleurtje,
  maar ik heb hem vandaag niet meegenomen, want ik vind hem op een of andere manier niet echt bijzonder!

 • Reply
  miriam
  10 juli 2011 at 00:17

  Ik ben ook niet zo’n fan van groene kleurtjes maar tot mijn eigen verbazing vond ik dit, zoals je zelf zegt, een heel stylish klassiek kleurtje. Heel mooi combineerbaar en ook wel een zachte kleur. Ik denk ook dat ik deze heel vaak ga dragen tijdens de herfst 🙂

 • Reply
  Kelly
  10 juli 2011 at 23:09

  Het perfecte groene lakje is dit!

 • Reply
  LindA
  11 juli 2011 at 10:10

  Grappig dat je zegt dat dit een van de weinige soorten groen is die je nog een beetje verfijnd vindt staan. Ik heb juist het tegenovergestelde: ik vind de meeste groenen (zolang het maar geen neon is) veel stijlvoller dan het gros van de roze en neutrale tinten, french manicures met te hard wit en gelnagels met een naturel lakje. Dat ziet er vaak zo oostblok uit allemaal…

 • Reply
  Astrid
  12 juli 2011 at 12:49

  Ik ben niet zo’n groen fan, maar wat kan jij netjes lakken !

 • Reply
  Lissa
  12 juli 2011 at 17:28

  Vind de kleur echt prachtig

 • Reply
  Renske
  17 juli 2011 at 15:13

  Ik heb hem ook en ik ben dol op de kleur!!!

  Groetjes, Renske

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.