Nagellak

Swatch: Catrice – Enter The Undergrowth (Papagena)

Er is eindelijk een een nieuwe Catrice LE met prachtige lakjes! Zoals jullie gisteren konden lezen ben ik erg enthousiast over de oogschaduws uit de Papagena-collectie, maar ook de nagellakken passen helemaal in mijn straatje. Dit is mijn grote favoriet uit de collectie, Enter The Undergrowth.

Op zich is deze kleur niet echt uniek, want we hebben hem al eerder gezien bij Essie Sew Psyched en H&M Hunt Me Down, maar toch blijft het één van mijn favoriete kleuren. Ik heb ze nog niet naast elkaar vergeleken, maar volgens mij kunnen ze prima voor elkaar door en zijn het zo goed als dupes van elkaar. Hoe dan ook, ik ben dol op deze kleur groen! Ik draag niet graag groen, maar dit is de enige kleur groen die ik nog vrij sophisticated vind staan.

Zoals we inmiddels van Catrice gewend zijn lakt Enter The Undergrowth erg fijn en soepel. Ook de dekking was in orde, na twee laagjes was hij perfect.

Catrice Enter The Undergrowth kost €2,49 en maakt deel uit van de Papagena-collectie. De Catrice Papagena-collectie is tijdelijk verkrijgbaar en ligt vanaf nu in de winkels. Het kan even duren voordat jouw filiaal deze collectie in het schap heeft staan, dus houd het goed in de gaten! Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

31 reacties

 1. Deze kleur vind ik erg mooi, al zal ik ‘m niet snel dragen denk ik.

 2. Wat een apart kleurtje, zou ik denk ik ook niet zo heel snel dragen.

 3. Ik hou van groen! Deze moet ik hebben!

 4. Mooi kleurtje, moet toch maar eens naar de kruidvat en trekpleister gaan

 5. Wat een mooie kleur eigenlijk!

 6. Wauw, mooi kleurtje! Ik denk niet dat ik hem snel zal dragen maar hij ziet er gaaf uit!

 7. Ik dacht niet echt weg te zijn van zo’n kleurtje op mijn nagels, maar ik moet zeggen dat ik het toch wel erg mooi vind.

 8. Wat een mooie kleur….ik zou hem zelf niet snel kopen, maar hij is wel heel mooi
  x

 9. Isabelle zegt:

  Ik hou niet zo van deze kleur groen.
  Maar in combinatie met de palletjes kan het wel een mooie combinatie zijn.

 10. Vandaag wordt ik van elk artikel blij! En als ik je nagels zie, dan denk ik telkens hoe krijg je dat voor elkaar zo mooi. Ik weet wel hoe, maar zelf heb ik geen zin om een kuur af te maken voor mijn nagels om ze mooi te krijgen. Zonde! Deze nagellak is weer prachtig! Ik had niet verwacht dat deze juist zo mooi zou zijn van de LE collectie. Erg leuk kleurtje! 🙂

 11. joline zegt:

  de blushes zijn zo mooi van deze colectie !! 😀

 12. Marley zegt:

  Mwah, ik vind het kleurtje niet erg mooi.. Trouwens, dit lakje is zeker wel anders qua kleur als die van Essie en H&M 🙂

 13. Super mooi kleurtje, maar denk toch dat ik deze niet ga aanschaffen

 14. Mooi kleurtje maar voor ’s zomers zie ik toch liever felle kleurtjes.

 15. Lauren zegt:

  hij lijkt ook heel erg op nr. 500 van Catrice Sir! Yes, Sir!

 16. Mooie kleur! Zoiets zocht ik nog haha 🙂

 17. Do zegt:

  Wauw die is wel erg mooi zeg! Had ik eigenlijk niet verwacht :)!

 18. Hmm, ik vind hem wel mooi maar iets de donker naar mijn mening.

 19. Prachtig! Ik stond er vandaag voor en ik heb hem toch maar laten liggen omdat hij me net iets teveel aan Sir Yes Sir doet denken

  1. Ja daar moest ik ook aan denken toen ik de kleur zag.

 20. Deze kleur heb ik toevallig gisteren gekocht! Even een tip, Catrice ligt ook bij (sommigen) in de Trekpleister 😉 daar heb ik hem namelijk vandaan. Bij de Kruidvat lag namelijk nog de Winter Wonderland editie van Catrice.

 21. Ik heb deze lagen liggen maar daar heb ik nu wel spijt van! Ik heb wel de Oogschaduws meegenomen, die vind ik zo mooi! Misschien toch dit lakje nog halen 🙂

 22. Super mooie kleur!
  Ben al 2x wezen kijken maar hier liggen ze nog steeds niet. Hou het dus erg goed in de gaten

 23. Prachtig kleurtje!

 24. Best een leuk kleurtje,
  maar ik heb hem vandaag niet meegenomen, want ik vind hem op een of andere manier niet echt bijzonder!

 25. miriam zegt:

  Ik ben ook niet zo’n fan van groene kleurtjes maar tot mijn eigen verbazing vond ik dit, zoals je zelf zegt, een heel stylish klassiek kleurtje. Heel mooi combineerbaar en ook wel een zachte kleur. Ik denk ook dat ik deze heel vaak ga dragen tijdens de herfst 🙂

 26. Het perfecte groene lakje is dit!

 27. LindA zegt:

  Grappig dat je zegt dat dit een van de weinige soorten groen is die je nog een beetje verfijnd vindt staan. Ik heb juist het tegenovergestelde: ik vind de meeste groenen (zolang het maar geen neon is) veel stijlvoller dan het gros van de roze en neutrale tinten, french manicures met te hard wit en gelnagels met een naturel lakje. Dat ziet er vaak zo oostblok uit allemaal…

 28. Ik ben niet zo’n groen fan, maar wat kan jij netjes lakken !

 29. Vind de kleur echt prachtig

 30. Ik heb hem ook en ik ben dol op de kleur!!!

  Groetjes, Renske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.