Nagellak

Swatch: Catrice – Walk In The Woods (Floralista)

De vorige Catrice LE-collectie (Urban Baroque) heb ik stilletjes aan mij voorbij laten gaan. Ik vond echt niks leuk! Gelukkig spreekt de Floralista-collectie mij stukken meer aan. Ik vond niet alle lakjes mooi, maar het prachtige nude-kleurige lakje Walk In The Woods leek mij toch wel erg interessant. Nude-lakjes zijn een tijdje erg hip geweest, maar de laatste tijd lijkt die trend weer een beetje te zijn bekoeld. Catrice bracht al eerder een mooie nude-lak uit tijdens de Nude Sensation-collectie. Die was erg mooi, maar is helaas niet meer te koop. Met Walk In The Woods kunnen nude-liefhebbers hun hart ophalen, want dit is een perfect alternatief.

Lichte nagellakjes hebben vaak als probleem dat ze slecht dekken, maar bij Walk In The Woods valt dat best mee. Na twee laagjes is hij nagenoeg volledig dekkend, maar voor deze foto heb ik een derde laag aangebracht om ‘m iets mooier uit te laten komen. Zowel de substantie als het kwastje zijn (zoals we inmiddels van Catrice gewend zijn) prima.

Ik vind het echt super dat er weer een mooi budget-vriendelijk nude-lakje te koop is. Het is tenminste net even wat anders dan de standaard-kleuren, maar tegelijkertijd ook heel neutraal. Het is natuurlijk wel een beetje jammer dat ook deze lak beperkt verkrijgbaar is, maar dat mag de pret niet drukken. Mocht je deze lak tegenkomen, neem ‘m mee!

Deze nagellak kost €2,49 en maakt deel uit van de Catrice Floralista-collectie. Deze collectie is tijdelijk verkrijgbaar en ligt nu (of binnenkort, kan per filiaal verschillen!) in de winkels. Catrice is te koop bij Kruidvat.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Marieke zegt:

  Toen ik vrijdag bij de Kruidvat in Groningen was, stond er alleen nog een heel zielig leeggeroofd Urban Baroque schap met drie lipsticktesters :'D Ik baalde echt dat er nog geen nieuwe collecties waren, ook niet van Essence.

  Volgens mij laat ik deze collectie aan me voorbij gaan. Lente is mijn favoriete seizoen, behalve als het om make-up en trends gaat. Ik heb helemaal niks met nude en pastel 😛

 2. Erg mooi kleurtje! In Eindhoven hadden ze deze week de nieuwe collectie ook nog niet 🙁

 3. Wauw, wat een mooie nude collectie!

 4. Heel mooi kleurtje! Wij hebben deze collectie nog niet in de Kruidvat!

 5. Lovethatmakeup zegt:

  In de winkel vond ik de kleur best saai, maar hier wel erg mooi! Misschien toch maar halen 😀

 6. Ik vind het een schitterend kleurtje!

 7. Lotte zegt:

  Mooi kleurtje!

 8. Karo zegt:

  Erg mooi, die ga ik zeker even bekijken ! Hier in mijn kruidvat lag de collectie jammer genoeg ook nog niet…

 9. Samantha zegt:

  Dit vind ik erg mooi! Ik ga binnenkort snel even kijken hiervoor.

 10. Jessica zegt:

  Ik heb ze gezien, maar bij mijn huidskleur stond de kleur totaal niet. Ik heb maar 1 oogschaduw meegenomen (volgens mij heet die ook Walk in the Woods)

 11. wauw mooi nude kleurtje

 12. vind m echt heel mooi! jammer dat hier de le nog nergens in de winkel zijn :(…

 13. joel zegt:

  Wauw, deze is ge-wel-dig! 😀 Ik ben helemaal happy.

 14. appleblood zegt:

  Oh wauw deze is echt mooi! Ga ik kopen denk ik ^^

 15. Mirjam zegt:

  De Floralista collectie ligt hier nog steeds niet in de winkel.. Echt jammer, want ik kan niet wachten om dit lakje en de duoblush aan te schaffen!

 16. Fabiola zegt:

  Hier (Kruidvat Helftheuvel, Den Bosch) ligt ie al wel in de winkel. Ik had haast en heb de collectie maar heel snel bekeken, maar vind dit wel een bijzonder kleurtje.

 17. vlala zegt:

  Ik heb echt zo'n beetje elke Kruidvat in Zwolle bezocht, maar hier hebben ze de LE niet! STOM! Want ik vind dit een errrrg mooi en apart kleurtje!

 18. Lotte zegt:

  I love it! Ik heb hem vandaag meegenomen en ik ga hem nu opdoen, haha 🙂

 19. Mandy zegt:

  Ik heb 'm ook gekocht maar op 1 of andere manier is het op jouw nagels een hele andere kleur als bij mij 🙁

 20. Erg mooi nude lakje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.