Nagellak

Swatch: Catrice – Walk In The Woods (Floralista)

De vorige Catrice LE-collectie (Urban Baroque) heb ik stilletjes aan mij voorbij laten gaan. Ik vond echt niks leuk! Gelukkig spreekt de Floralista-collectie mij stukken meer aan. Ik vond niet alle lakjes mooi, maar het prachtige nude-kleurige lakje Walk In The Woods leek mij toch wel erg interessant. Nude-lakjes zijn een tijdje erg hip geweest, maar de laatste tijd lijkt die trend weer een beetje te zijn bekoeld. Catrice bracht al eerder een mooie nude-lak uit tijdens de Nude Sensation-collectie. Die was erg mooi, maar is helaas niet meer te koop. Met Walk In The Woods kunnen nude-liefhebbers hun hart ophalen, want dit is een perfect alternatief.

Lichte nagellakjes hebben vaak als probleem dat ze slecht dekken, maar bij Walk In The Woods valt dat best mee. Na twee laagjes is hij nagenoeg volledig dekkend, maar voor deze foto heb ik een derde laag aangebracht om ‘m iets mooier uit te laten komen. Zowel de substantie als het kwastje zijn (zoals we inmiddels van Catrice gewend zijn) prima.

Ik vind het echt super dat er weer een mooi budget-vriendelijk nude-lakje te koop is. Het is tenminste net even wat anders dan de standaard-kleuren, maar tegelijkertijd ook heel neutraal. Het is natuurlijk wel een beetje jammer dat ook deze lak beperkt verkrijgbaar is, maar dat mag de pret niet drukken. Mocht je deze lak tegenkomen, neem ‘m mee!

Deze nagellak kost €2,49 en maakt deel uit van de Catrice Floralista-collectie. Deze collectie is tijdelijk verkrijgbaar en ligt nu (of binnenkort, kan per filiaal verschillen!) in de winkels. Catrice is te koop bij Kruidvat.

20 Comments

 • Reply
  Marieke
  6 maart 2011 at 15:17

  Toen ik vrijdag bij de Kruidvat in Groningen was, stond er alleen nog een heel zielig leeggeroofd Urban Baroque schap met drie lipsticktesters :'D Ik baalde echt dat er nog geen nieuwe collecties waren, ook niet van Essence.

  Volgens mij laat ik deze collectie aan me voorbij gaan. Lente is mijn favoriete seizoen, behalve als het om make-up en trends gaat. Ik heb helemaal niks met nude en pastel 😛

 • Reply
  Man Teng
  6 maart 2011 at 15:19

  Erg mooi kleurtje! In Eindhoven hadden ze deze week de nieuwe collectie ook nog niet 🙁

 • Reply
  Aranka
  6 maart 2011 at 16:24

  Wauw, wat een mooie nude collectie!

 • Reply
  Melanie
  6 maart 2011 at 16:34

  Heel mooi kleurtje! Wij hebben deze collectie nog niet in de Kruidvat!

 • Reply
  Lovethatmakeup
  6 maart 2011 at 16:55

  In de winkel vond ik de kleur best saai, maar hier wel erg mooi! Misschien toch maar halen 😀

 • Reply
  Silva
  6 maart 2011 at 17:05

  Ik vind het een schitterend kleurtje!

 • Reply
  Lotte
  6 maart 2011 at 17:15

  Mooi kleurtje!

 • Reply
  Karo
  6 maart 2011 at 18:14

  Erg mooi, die ga ik zeker even bekijken ! Hier in mijn kruidvat lag de collectie jammer genoeg ook nog niet…

 • Reply
  Samantha
  6 maart 2011 at 18:21

  Dit vind ik erg mooi! Ik ga binnenkort snel even kijken hiervoor.

 • Reply
  Jessica
  6 maart 2011 at 18:49

  Ik heb ze gezien, maar bij mijn huidskleur stond de kleur totaal niet. Ik heb maar 1 oogschaduw meegenomen (volgens mij heet die ook Walk in the Woods)

 • Reply
  Miranda
  6 maart 2011 at 20:38

  wauw mooi nude kleurtje

 • Reply
  Suzanne
  6 maart 2011 at 21:39

  vind m echt heel mooi! jammer dat hier de le nog nergens in de winkel zijn :(…

 • Reply
  joel
  6 maart 2011 at 22:11

  Wauw, deze is ge-wel-dig! 😀 Ik ben helemaal happy.

 • Reply
  appleblood
  6 maart 2011 at 22:59

  Oh wauw deze is echt mooi! Ga ik kopen denk ik ^^

 • Reply
  Mirjam
  7 maart 2011 at 12:48

  De Floralista collectie ligt hier nog steeds niet in de winkel.. Echt jammer, want ik kan niet wachten om dit lakje en de duoblush aan te schaffen!

 • Reply
  Fabiola
  7 maart 2011 at 13:06

  Hier (Kruidvat Helftheuvel, Den Bosch) ligt ie al wel in de winkel. Ik had haast en heb de collectie maar heel snel bekeken, maar vind dit wel een bijzonder kleurtje.

 • Reply
  vlala
  8 maart 2011 at 12:00

  Ik heb echt zo'n beetje elke Kruidvat in Zwolle bezocht, maar hier hebben ze de LE niet! STOM! Want ik vind dit een errrrg mooi en apart kleurtje!

 • Reply
  Lotte
  8 maart 2011 at 16:07

  I love it! Ik heb hem vandaag meegenomen en ik ga hem nu opdoen, haha 🙂

 • Reply
  Mandy
  8 maart 2011 at 17:35

  Ik heb 'm ook gekocht maar op 1 of andere manier is het op jouw nagels een hele andere kleur als bij mij 🙁

 • Reply
  Mariel
  10 maart 2011 at 19:31

  Erg mooi nude lakje!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.