Nagellak

Swatch: Chanel Le Vernis – Quartz

Het weer wilde niet echt meewerken, vandaar dat de foto’s ietwat blurry zijn, maar ik kon niet wachten om jullie dit lakje te laten zien. Nadat jullie de afgelopen dagen Graphite en Péridot voorbij hebben zien komen is het nu tijd voor het laatste lakje uit de Chanel-herfstcollectie, Quartz.

Het is wederom een wat lastige kleur om te omschrijven, maar ik denk dat hij het dichtste in de buurt komt bij taupe met een zilveren frost-finish. Quartz zal veel dames aanspreken aangezien het een vrij ingetogen kleur is. Anderen zullen hem juist weer saai vinden, zeker in vergelijking met de andere unieke kleuren uit de collectie. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik in eerste instantie alleen Péridot en Graphite heb gekocht en pas later ben teruggegaan voor Quartz. Toch ben ik blij dat ik ‘m alsnog heb gekocht, aangezien hij toch wel erg chique en sophisticated is. Zo’n kleur is altijd goed!

Hoewel Quartz een vrij licht kleurtje is dekt hij prima na twee laagjes en droogt vrij snel. Ik heb ‘m inmiddels een paar dagen op mijn nagels en hij begint hier en daar wat te chippen. De kwaliteit is dus niet geweldig, maar in vergelijking met andere Chanel-lakjes is het vrij normaal.

Ik vind dit echt een mooie collectie! Zeker in vergelijking met de herfstcollectie van vorig jaar (waaruit Paradoxal en Jade Rose de enige lakjes waren) ben ik absoluut tevreden. Of je nou van opvallende of juist ingetogen lakjes houdt, er zit voor iedereen iets bij! Mijn favoriet blijft Graphite, maar ik denk dat ik Péridot en Quartz ook nog regelmatig zal dragen.

Chanel Quartz kost €22,00 en is tijdelijk verkrijgbaar bij onder andere Douglas, Ici Paris XL, Sephora en De Bijenkorf.

Dit vind je misschien ook leuk...

20 reacties

 1. Ik vind wel dat ze allemaal een beetje op elkaar lijken, de afgelopen Chanel lakjes. Jammer! Maar ook deze vind ik wel mooi 🙂

 2. Prachtig lakje! Oogt heel erg chic, en duur.. echt Chanel weer. Een typisch lakje voor de feestdagen vind ik dit.

 3. erg mooi lakje 😀

 4. Mooi lakje! Ik zou zó graag Graphite willen maar 22 euro is zo duur :[

 5. Mooi lakje, al vond ik de vorige Chanel lakjes ( die je online hebt gezet)mooier (:

 6. Prachtige kleur! Ik denk dat ik dit tot nu toe de mooiste nieuwe Chanel vind!

 7. mooi lakje! 😀
  x

 8. Ik hou echt van dit soort kleurtjes!

 9. Samantha zegt:

  Deze vind ik erg mooi. Mooi chique. De mooiste van de drie vind ik.

 10. mooi lakje zeg!

 11. Mooi kleurtje, maar zoals al eerder is gezegd bij de reactie’s: ‘ze lijken een beetje op elkaar’. Dat vind ik wel jammer!

 12. Ze lijken wel erg op elkaar, maar ik vond die vorige die je hiervan postte denk ik het mooist

 13. erg mooi en apart! maar ik hem vind zoooo geweldig dat ik het geld er voor over heb haha!

 14. Hij is erg mooi!

 15. Like the color 😀

 16. ziet er heel mooi uit

 17. supermooi!
  lijkt me ook wel duur hoor!

  xx

 18. Heel erg mooi kleurtjes weer! Al vond ik de 2 andere net iets mooier

 19. super mooi kleurtje zeg !

 20. Super mooie en fijn lakje! Blijft ook goed zitten. Echt een dagelijks kleurtje..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.