Nagellak

SWATCHES: OPI New Orleans collection (Spring 2016)

Je zou het nog niet zeggen als je naar buiten kijkt, maar aan de make-upcollecties te zien komt het voorjaar eraan. En ik moet zeggen dat de collecties van het komende seizoen èrg mooi zijn! Ik trap het voorjaar af met één van mijn favoriete nagellakmerken, namelijk OPI. De OPI New Orleans-collectie zit bomvol vrolijke kleuren die geïnspireerd zijn door de sprankelende stad. Laten we snel de lakjes bekijken!

OPI – Let Me Bayou A Drink

OPI New Orleans - 1 van 12

Toen ik Let Me Bayou A Drink in het flesje zag leek hij erg transparant en ouderwets, maar op mijn nagels vind ik hem erg mooi zo! Hij dekt goed met twee laagjes en brengt makkelijk aan.

OPI – Humidi-Tea

OPI New Orleans - 2 van 12

Humid-Tea is ook een bijzonder kleurtje! Deze zalmroze nagellak bevat fijne shimmer en dat geeft eigenlijk wel een mooi effect. Ik vind hem niet zo mooi bij mijn huidskleur staan, maar hij is absoluut uniek.

OPI – Suzi Nails New Orleans

OPI New Orleans - 5 van 12

Als je liefhebber bent van mierzoete tinten dan zit je met Suzi Nails New Orleans helemaal goed. Dit is echt zo’n koele roze tint. Persoonlijk zie ik zulke roze tinten liever iets warmer en ook daar heeft OPI aan gedacht met deze collectie. Die zien jullie zo nog voorbij komen.

OPI – I Manicure for Beads

OPI New Orleans - 8 van 12

Zoals jullie weten draag ik niet vaak paarse nagellak, maar I Manicure for Beads is een hele mooie tint. Hij is vrij koel van kleur, maar dat maakt hem juist wel interessant.

OPI – Spare Me a French Quarter?

OPI New Orleans - 7 van 12

Ik merk dat donkerroze tinten het bij jullie altijd goed doen, dus Spare Me a French Quarter? zal vast ook in de smaak vallen! Dit is een mooie klassieke tint roze die eigenlijk altijd wel goed is. Even wat anders dan het warme aubergine van het najaar, want dit is een mooie frisse versie voor het voorjaar.

OPI – She’s a Bad Muffuletta!

OPI New Orleans - 9 van 12

Als rode tint heeft OPI voor deze collectie gekozen voor She’s a Bad Muffuletta!, een prachtige tint met een roze ondertoon. Deze vind ik mooi! Hij is lekker vrolijk en past perfect binnen het New Orleans-thema.

OPI – Got Myself Into A Jam-Balaya

OPI New Orleans - 4 van 12

Got Myself Into A Jam-Balaya was het eerste lakje dat ik direct heb uitgeprobeerd toen ik deze collectie binnenkreeg. Tja, wat wil je ook met zo’n mooie warme roze tint! Hij is vrij fel (feller dan je hier kunt zien) en lekker vrolijk. Hoewel ik al een flinke collectie roze nagellakken heb, is dit zelfs voor mij een unieke tint! Het enige nadeel is dat de dekking niet fantastisch is. Voor het mooie heb je bij deze echt een derde laag nodig, dat zou bij zo’n tint niet nodig moeten zijn.

OPI – Crawfishin’ for a Compliment

OPI New Orleans - 3 van 12

Bij het voorjaar horen lichte kleuren en Crawfishin’ for a Compliment is een lieve zachte oranje tint. Qua kleur doet deze mij heel erg denken aan Chanel June (een LE van jaren geleden). Ook een handig kleurtje voor Koningsdag!

OPI – Take a Right on Bourbon

OPI New Orleans - 6 van 12

De laatste tijd zien we steeds vaker frosty lakjes in collecties voorbij komen, dus de tint Take a Right on Bourbon is geen verrassing. Toch ben ik nog steeds geen fan van deze finish. Deze tint is aardig, maar het is zeker niet mijn favoriet.

OPI – I’m Sooo Swamped

OPI New Orleans - 10 van 12

Oef, dit is een lastige kleur! Aan de ene kant vind ik I’m Sooo Swamped erg tof, maar hij staat totaal niet bij mijn huid. Maar het is absoluut een gewaagde tint! Deze kan ook wel een derde laag gebruiken, op deze foto heb ik twee laagjes gebruikt.

OPI – Rich Girls & Po-Boys

OPI New Orleans - 11 van 12

Deze staat direct een stuk beter! Rich Girls & Po-Boys is een felle blauw tint. Ik vind het leuk dat OPI voor deze collectie voor een paar van zulke krachtige kleuren heeft gekozen. Dat kom je niet vaak tegen!

OPI – Show Us Your Tips!

OPI New Orleans - 12 van 12

Show Us Your Tips! is de laatste lak uit de serie en ook deze is erg gaaf. Het is een soort korenblauwe tint met daarin fijne zilveren glitters. Een mooie kleur met een mooie finish! Voor het mooie kun je bij deze lak beter wel even een derde laag gebruiken, want hij is nu hier en daar wat kaaltjes.

OPI New Orleans Swatches-2

En dat was de complete OPI New Orleans collectie! Ik vind hem wel geslaagd, vooral omdat er eens wat meer gewaagde kleuren tussen zitten. Het zal jullie vast niet verbazen dat Got Myself Into A Jam-Balaya en Let Me Bayou A Drink mijn favorieten zijn, dat kan ook niet anders met zulke mooie roze tinten. Wat is jullie favoriet? Laat het weten in de comments!

OPI New Orleans – €14,95 (15 ml)
Douglas | andere verkooppunten (vanaf 22 februari 2016)

Meer Pinky Polish? Neem ook een kijkje op YouTube, Twitter of Instagram!

Dit artikel bevat (een) product(en) die ik van een merk, webshop of PR bureau heb ontvangen.

Dit vind je misschien ook leuk...

21 reacties

 1. Mooie swatches! Ik vind die donkerrode mooi!

 2. Wat een prachtige swatches weer, hele toffe tinten!

 3. Mooie kleurtjes! De OPI – Got Myself Into A Jam-Balaya is mijn favoriet. Jammer dat hij eigenlijk drie laagjes nodig heeft maar dat neem ik dan maar voor lief!

 4. ZO veel mooie swatches, je nagels zijn perfect haha!

 5. Mooie swatches! Ik vind Humidi-tea ook echt bijzonder 🙂

 6. Wauw wat een mooie swatches en de kleuren spatten van m’n beeldscherm!

 7. Het blauwe, groene en metallic gouden lakje zijn niet zo mijn ding. Alle andere kleuren vind ik echt prachtig :-)!

 8. Ik vind vooral de eerste 2 en laatste 2 lakjes supermooi! ^^ Maar eigenlijk zijn ze allemaal heel mooi! De 2de is denk ik wel mijn favoriet als ik echt zou moeten kiezen 😀

 9. die groene springt er voor mij echt uit 😀 love it!

 10. Wauw, wat krijg ik nu zin in de lente :)))
  Liefs,
  Eefje

 11. Wauw wat prachtige swatches heb je gemaakt! Vind vooral de roze tinten heel mooi!

 12. Wouw wat een kleurrijk feestje is deze collectie. Zitten zeker een aantal mooie kleuren tussen die ik wel zou willen hebben. Liefs soraya

 13. Prachtige collectie en mooie foto’s!

 14. Wauw wat een prachtige collectie! Ik kan niet kiezen wat mijn favoriet is: ze zijn allemaal prachtig!
  En zoals gewoonlijk heb je weer prachtige swatches en foto’s gemaakt <3

 15. Hele mooie collectie! Let Me Bayou A Drink is mijn favoriet 🙂

 16. Wat een mooie kleuren! Weet je toevallig ook welke 4 lakken er in de verpakking met mini’s komen?

 17. Linda zegt:

  Wat een mooie kleuren en wat heb je prachtige nagels. Er zijn er een paar die ik echt super vind. Let Me Bayou A Drink, Rich Girls & Po-Boys, en Spare Me a French QUarter.

 18. Wat een mooie kleurtjes! Leuke namen ook!

 19. Humiditea vind ik erg mooi, en er zit ook wat originaliteit in!

 20. Zitten zeker een paar prachtige tinten bij! Vooral die koraal roze. Leuke, vrolijke collectie!

 21. Wauw. Ik ben echt helemaal verliefd op deze collectie. Wat zitten er ongelofelijk veel mooie kleuren tussen zeg! Letterlijk 90% van deze collectie vind ik fantastisch!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.