Lifestyle Pinky Power

Video: Sporten, koken & relaxen! – Pinky Power #11

In deze Pinky Power ga ik weer eens lekker trainen, duik ik de keuken in om een paar heerlijke gerechtjes klaar te maken en probeer ik een beetje te ontspannen. Ik doe het even rustig aan, thanks voor jullie begrip!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Recepten:

10 Comments

 • Reply
  Nicky
  3 juni 2015 at 10:34

  Ik zou willen dat ik zoveel kon doen in mijn planning, ik vind het al lastig om mijn blog, school en huishouden bij te houden. Helaas spelen er ook lichamelijke klachten mee maar ik zou ook zo graag willen sporten! Af en toe lukt het mij wel maar daarna moet ik 2 dagen bij komen omdat ik zo moe ben helaas.

 • Reply
  fashionnewsforgirls
  3 juni 2015 at 10:59

  erg leuk

 • Reply
  Josanne
  3 juni 2015 at 12:45

  Prachtig weer, leuk artikel!

 • Reply
  Rowan
  3 juni 2015 at 12:50

  Wat heb je een gave sportlegging!

 • Reply
  Femke
  3 juni 2015 at 16:14

  Ik vind die Apple watch zo leuk, echt iets voor mijn vriend ook! Ik ben benieuwd naar de veranderingen van je blog en kanaal.. belangrijk dat je ook wat meer tijd voor jezelf hebt!

 • Reply
  Caroline
  3 juni 2015 at 16:35

  Hoi!

  Een klein vraagje naar aanleiding van je video, ik zag dat jij je havermout gewoon rauw (niet gekookt/magnetron of overnight in de koelkast) eet. Heeft dit dan nog steeds de gezondheidsvoordelen als de wel verwarmde/gekoelde havermout? Heb ooit gehoord dat je lichaam het anders niet kon opnemen maar vraag het me heel erg af. Ik zou het namelijk super makkelijk en handig vinden havermout gewoon net zo als jij door mn yoghurt te doen ipv het elke ochtend op te warmen!

  Groetjes 🙂

  • Reply
   Charlotte
   3 juni 2015 at 19:14

   Geen idee, ik heb me nooit echt in de opname ervan verdiept. Ik vind warme havermout niet lekker, maar gewoon zo door mijn yoghurt wel. Ik merk in elk geval niet dat mijn maag er problemen mee heeft en in principe zitten er nog gewoon dezelfde stoffen in als wanneer je het kookt. 🙂

 • Reply
  Sarah
  3 juni 2015 at 22:53

  Wat een geweldige video weer! 😀

 • Reply
  Mariska
  4 juni 2015 at 08:34

  Wat maak je toch leuke video’s! Knap hoor hoe jij al die oefeningen doet. Ik zou het niet kunnen. Dat vooruit koken werkt voor mij ook goed. Ik had gisteren nog even een fail, 4 witte oreos en halve zak chips. Oeps! Kwam denk ik omdat ik bijna omviel van de trek en na het avondeten voor mijn gevoel nog niet vol zat. Dus lesje voor mij om eerder even iets te eten. Vind het super balen dat ik maar 2 eieren meer mag eten doordat ik een licht verhoogde bloeddruk heb. Zonder eigeel mag wel, maar dan vind ik het niet meer lekker. Nou zet em op en pas goed op jezelf. Lekker relaxen!

 • Reply
  Dorien | Luxedy
  4 juni 2015 at 15:24

  Ik zou ook mijn maaltijden wat beter moeten plannen. Het sporten lukt al vrij aardig maar ik zou nog wat beter om mijn voeding moeten letten om mijn resultaten te verbeteren. Leuke video! Het ei-gerecht ga ik zeker eens proberen.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.