Lifestyle Pinky Power

Video: Sporten, koken & relaxen! – Pinky Power #11

In deze Pinky Power ga ik weer eens lekker trainen, duik ik de keuken in om een paar heerlijke gerechtjes klaar te maken en probeer ik een beetje te ontspannen. Ik doe het even rustig aan, thanks voor jullie begrip!

Elke dinsdag én vrijdag komt er om 15.00 een nieuwe video online op mijn YouTube-channel. Abonneer je gratis via deze link op mijn YouTube-kanaal om altijd op de hoogte te zijn!

Recepten:

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ik zou willen dat ik zoveel kon doen in mijn planning, ik vind het al lastig om mijn blog, school en huishouden bij te houden. Helaas spelen er ook lichamelijke klachten mee maar ik zou ook zo graag willen sporten! Af en toe lukt het mij wel maar daarna moet ik 2 dagen bij komen omdat ik zo moe ben helaas.

 2. Prachtig weer, leuk artikel!

 3. Wat heb je een gave sportlegging!

 4. Ik vind die Apple watch zo leuk, echt iets voor mijn vriend ook! Ik ben benieuwd naar de veranderingen van je blog en kanaal.. belangrijk dat je ook wat meer tijd voor jezelf hebt!

 5. Caroline zegt:

  Hoi!

  Een klein vraagje naar aanleiding van je video, ik zag dat jij je havermout gewoon rauw (niet gekookt/magnetron of overnight in de koelkast) eet. Heeft dit dan nog steeds de gezondheidsvoordelen als de wel verwarmde/gekoelde havermout? Heb ooit gehoord dat je lichaam het anders niet kon opnemen maar vraag het me heel erg af. Ik zou het namelijk super makkelijk en handig vinden havermout gewoon net zo als jij door mn yoghurt te doen ipv het elke ochtend op te warmen!

  Groetjes 🙂

  1. Geen idee, ik heb me nooit echt in de opname ervan verdiept. Ik vind warme havermout niet lekker, maar gewoon zo door mijn yoghurt wel. Ik merk in elk geval niet dat mijn maag er problemen mee heeft en in principe zitten er nog gewoon dezelfde stoffen in als wanneer je het kookt. 🙂

 6. Sarah zegt:

  Wat een geweldige video weer! 😀

 7. Mariska zegt:

  Wat maak je toch leuke video’s! Knap hoor hoe jij al die oefeningen doet. Ik zou het niet kunnen. Dat vooruit koken werkt voor mij ook goed. Ik had gisteren nog even een fail, 4 witte oreos en halve zak chips. Oeps! Kwam denk ik omdat ik bijna omviel van de trek en na het avondeten voor mijn gevoel nog niet vol zat. Dus lesje voor mij om eerder even iets te eten. Vind het super balen dat ik maar 2 eieren meer mag eten doordat ik een licht verhoogde bloeddruk heb. Zonder eigeel mag wel, maar dan vind ik het niet meer lekker. Nou zet em op en pas goed op jezelf. Lekker relaxen!

 8. Ik zou ook mijn maaltijden wat beter moeten plannen. Het sporten lukt al vrij aardig maar ik zou nog wat beter om mijn voeding moeten letten om mijn resultaten te verbeteren. Leuke video! Het ei-gerecht ga ik zeker eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.