Overig

Volg Pinky Polish

Er zijn tientallen blogs die ik dagelijks even check voor nieuwe artikeltjes. Sommige blogs updaten elke dag om dezelfde tijd (zodat ik weet wanneer ik voor een nieuwe update kan kijken), maar anderen doen dat gewoon op een willekeurig moment van de dag. Kennen jullie dat je een paar keer per dag alle blogjes afstruint op zoek naar nieuwe updates? Pff, ik wel hoor. Wat een werk was dat!

Gelukkig heb ik daar nu een oplossing voor! Er is namelijk een website, Bloglovin’ waar je al je blogs op één plek kan bezoeken. Wanneer één van je favoriete blogs een update heeft geplaatst komt hij op Bloglovin’ te staan en zie je ‘m dus meteen. Zo hoef je alleen Bloglovin’ regelmatig te checken, in plaats van een paar keer die tientallen sites af te werken. Makkelijk hè?

Ik kende het eerst eigenlijk niet, maar toen een lezeres van mijn site opmerkte dat mijn site niet werkte bij Bloglovin’ werd ik erg nieuwsgierig. Sinds een paar maanden gebruik ik het (en kan je mijn site ook volgen), en het is echt ideaal! Het is niet alleen een handige tool om je favoriete blogs te volgen, maar ook om nieuwe blogs te ontdekken. En als je bijvoorbeeld op vakantie bent geweest zie je in één oogopslag wat je hebt gemist. Ook kan je een artikel “Like”-en, waarmee je kan laten zien dat je het een goed artikel vindt.

Om het idee van Bloglovin’ nog iets duidelijker te maken heb ik hier een filmpje:

Om mijn site op Bloglovin’ te volgen kan je hier klikken.

Nog een manier om op de hoogte te blijven van updates is Twitter! Zodra ik een update plaats wordt dat doorgestuurd naar Twitter en stuur ik een tweet dat er een nieuwe update is. Niet alleen ik maak daar gebruik van, maar ik weet dat veel andere beautybloggers dat ook doen. Naast aankondigingen van updates twitter ik over vanalles en nog wat, zoals beautytips, dingen die op Pinky Polish gaan komen en persoonlijke dingen. Ik vind het zelf altijd erg leuk om tweets van anderen te lezen, wie weet vinden jullie mijn tweets ook leuk (of niet!). Klik hier voor mijn Twitter.

Dit zijn dus de manieren om mijn site (en je andere favorieten) te volgen. Vooral Bloglovin’ zou ik je aanraden, want het heeft voor mij het surfen echt veel makkelijker gemaakt!

Dit vind je misschien ook leuk...

10 reacties

 1. Ik volg je met Twitter en Bloglovin 😀 Maar dat is pas sinds een tijdje dat ik dat gebruik, anders checkte ik 20x op een dag je site of er een artikel bij was gekomen!

 2. Ik vind het een uitvinding bloglovin en ben ook een trouwe volger hoor, hihi 😆

  1. Hihi, het is inderdaad echt een uitvinding. Soms denk ik weleens "Hoe kon ik ooit zonder?!" 😛

 3. Ik volg je op de voet via Twitter:) En kom geregeld nog even langs om oude artikelen terug te kijken:)

 4. Nou je hebt me overtuigd, ik heb ook een bloglovin aangemaakt en ik volg jou ook 😉

 5. Eerst dacht ik: nee hè, weer iets waar je een account voor moet maken. Maar ik heb toch een account gemaakt en al sinds het eerste half uur kan ik niet meer zonder.:P

  Ik volg je nog niet op Twitter, misschien toch maar even doen…

 6. Bloglovin' is geweldig! En ik volg je 🙂

 7. Haai! ik volg je ook op bloglovin en op twitter 🙂

  Mag ik vragen of je weet hoe je zo een afbeelding bij je artikel krijgt op bloglovin? Bij mijn artikelen verschijnen geen afbeeldingen namelijk 🙁

  1. Eehm, tjah, mijn afbeeldingen verschijnen er gewoon, hoef ik niets voor te doen! Als er een afbeelding in het artikel staat komt hij automatisch ook bij Bloglovin' te staan, dus ik kan je niet helpen…

 8. Helaas 🙁 Het zal wel aan mijn thema liggen dan. Thanks anyway!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.