Nagellak Tips

Wintertip: Trind nagelverzorging (review + aanbieding)

Het is inmiddels geen geheim meer dat ik dol ben op de nagelverzorging van Trind. Ik ontdekte Trind ongeveer anderhalf jaar geleden. Ik had toen ontzettend veel last van broze en splijtende nagels en Trind had op dat moment hun producten vernieuwd waardoor er een ware hype ontstond op beautyblogs. Mijn interesse werd gewekt en ik besloot de producten te proberen. Al snel werd ik verlost van mijn splijtende nagels en ik was om!

Op dit moment heeft Etos een interessante aanbieding op het assortiment van Trind. Bij aankoop van één product krijg je het tweede product gratis! Dat is fijn, want voor één flesje betaal je al €13,95, dus zo’n aanbieding is zeer welkom. Het leek mij daarom een mooi moment om de producten te reviewen.

Trind werd vooral bekend dankzij het Perfect System. Deze combinatie van producten zorgen er samen voor dat je nagels een flinke oppepper krijgen en weer in topconditie worden gebracht. Vandaag bespreek ik mijn favorieten uit deze serie, namelijk Cuticle Balsam, Nail Balsam en Nail Repair.

Nail Repair | Cuticle Balsam | Nail Balsam

Cuticle Balsam
De rol van nagelriemen wordt nog wel eens onderschat als het de gezondheid van nagels betreft, maar ze zijn in werkelijkheid erg belangrijk. Wanneer je nagelriemen gezond en soepel zijn hebben je nagels de perfecte omgeving om in te groeien. Ook zien gezonder nagelriemen er simpelweg een stuk verzorgder uit, dus sla ze vooral niet over! In de Cuticle Balsam zitten ook ingrediënten die de nagelgroei stimuleren, dus het is zeker het proberen waard. Je brengt deze gel aan rondom de nagelriemen en laat het een paar minuten intrekken. Vervolgens masseer je de restanten in en ben je klaar voor de volgende stap.

Nail Balsam
Dit is mijn geheime wapen tegen splijtende nagels! Nu het steeds kouder wordt krijgen je nagels flink wat te verduren. Door de kou raken niet alleen je handen uitgedroogd, maar ook je nagels worden flink aangetast. De kou droogt je nagels uit, waardoor de lagen van de nagels los kunnen laten wat leidt tot splijtende nagels. Om te voorkomen dat ze uitdrogen is een hydraterende gel een absolute must. Deze breng je aan op je kale nagel en laat je een paar minuten intrekken. De achtergebleven gel masseer je in en je bent klaar om hierover Nail Repair aan te brengen.

Nail Repair
Dit is het laatste product in mijn nagelverzorging en heeft voor mij een groot verschil gemaakt. Door deze nagelverharder zien mijn nagels er gezonder uit en zijn vele malen sterker. Je kan deze nagelverharder als een kuur gebruiken waarbij je 14 dagen lang elke dag zowel de Cuticle Balsam, de Nail Balsam als de Nail Repair opnieuw aanbrengt, maar ik gebruik ‘m tegenwoordig als basecoat voor mijn nagellak.

Ik zou jullie nog zoveel meer over deze producten willen vertellen, maar ik probeer het voor dit artikel zo beknopt mogelijk te houden. Deze drie producten gebruik altijd voordat ik mijn nagels lak. Ik heb het idee dat deze combinatie mijn nagels gezond er sterk houdt en ik kan eigenlijk ook niet meer zonder. Stuk voor stuk zijn het absolute aanraders! Het liefst breng ik na het lakken ook nog een rijke handcrème aan, zodat mijn handen en nagels volledig beschermd zijn tegen de kou. Het Perfect System bestaat naast deze producten ook uit de Cuticle Remover, Nail Magic Buffer en Hand Repair. Ook deze producten doen mee met de Etos-aanbieding!

De Cuticle Balsam, Nail Balsam en Nail Repair kosten €13,95 per stuk. De aanbieding bij Etos loopt nog tot en met zondag 12 december 2010.

Jullie vragen over deze producten zijn uiteraard welkom in de comments!

21 Comments

 • Reply
  Jessica
  2 december 2010 at 13:20

  Ik heb de producten ook, maar gebruik de nail repair niet meer. Ik wist niet dat het ook als basecoat kon, verkleuren je nagels dan niet?

  • Reply
   Charlotte
   2 december 2010 at 13:21

   Nee hoor, ik heb er nooit problemen mee! Gaat helemaal goed 😀

 • Reply
  Aranka
  2 december 2010 at 13:59

  Ik vind Trind echt een geweldig product! Ik wou er net een artikeltje over gaan schrijven maar is zo dubbel op als je het nu ook al hebt haha!

  • Reply
   Charlotte
   2 december 2010 at 14:15

   Hihi, sorry! Het was niet mijn bedoeling om (onbewust uiteraard) je idee te jatten 😉

 • Reply
  richelle
  2 december 2010 at 14:02

  hmm misschien toch maar even bij de etos langsgaan dan 😉 ik heb zelf de cuticle remover van trind en ik vind hem echt heel goed!

 • Reply
  Eline
  2 december 2010 at 14:44

  Ik krijg de complete set binnenkort binnen, ben heel benieuwd!

 • Reply
  elske
  2 december 2010 at 15:07

  Ik ga de nail balsem en nail repair kopen door dit artikel
  Stond altijd voor het trind schap maar wist niet welke ik nodig had

 • Reply
  Silva
  2 december 2010 at 16:48

  Lijkt me wel fijn, maar ik gebruik al andere fijne producten. Misschien leuk als cadeautje voor iemand anders?

 • Reply
  Larissa
  2 december 2010 at 17:39

  Klinkt echt perfect (mijn nagels splijten als een gek) maar op dit moment een beetje te duur voor mij…

 • Reply
  Kim
  2 december 2010 at 19:24

  Woehh, nu wil ik ook Trind. ;D
  Weet jij toevallig of ze The Perfect System wel bij Etos verkopen?
  Bij onze Etos namelijk niet. =(

  • Reply
   Charlotte
   2 december 2010 at 21:01

   Ik ben het bij geen enkel filiaal tegengekomen. Je zou de producten los kunnen kopen (is goed te doen nu met deze aanbieding), maar Trind heeft ook een webshop waar je het Perfect System kan bestellen 🙂

 • Reply
  Carmen
  3 december 2010 at 11:53

  Ik heb dankzij jouw artikel net de nail repair en nail balsam gekocht! Ben heel benieuwd, heb al een jaar last van splijtende nagels en alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb (creme smeren, handschoentjes dragen met afwassen, voorzichtig vijlen, etc) heeft niks geholpen! Mijn laatste hoop! 😉

 • Reply
  Laura
  3 december 2010 at 12:43

  Ik heb The Perfect System en het heeft echt wonderen gedaan voor mijn nagels! Alleen zijn de Nail Repair en Nail Balsam bijna op dus die ga ik nu even bijhalen 😀 Bedankt voor de tip!

 • Reply
  Malikaaa
  6 december 2010 at 15:45

  Ik heb van Sinterklaas de Nail Balsam en de Cuticle Balsam gehad 🙂 Het ruikt lekker, haha! Ben benieuwd wat het doet voor mijn splijtende nagels..Vooral met deze *($^@ kou is het een drama!

 • Reply
  marloes
  8 juni 2011 at 18:47

  heej is trind nagelak bij elke etos te koop??

 • Reply
  Meta
  24 juli 2011 at 08:54

  Ik wilde je/jullie even tippen; in de drogist op de Utrechtsestraat (Amsterdam) staan nu Trind producten in de uitverkoop voor 2 a 3 euro per stuk 😉

  • Reply
   Charlotte
   24 juli 2011 at 09:11

   Thanks voor de tip! Daar ga ik denk ik snel eventjes langs 😀

 • Reply
  Julia
  26 juli 2011 at 16:16

  Oh my God, dit moest zo zijn! Ik wilde al heel lang Trind kopen, maar ik vond 40 euro voor de Perfect System set toch wel aan de prijzige kant… Na Meta’s tip ben ik direct naar de Utrechtsestraat gefietst (yay voor 5 minuten daar vanaf wonen) en dat was Trind HEMEL! Thanks!!!

 • Reply
  Meta
  27 juli 2011 at 08:31

  @ Julia; 😉 Super!

 • Reply
  Wendela
  23 maart 2013 at 20:53

  Ik ben in aanraking gekomen met Trind, omdat er voor ong een jaar geleden een vrouw deze producten aan het promoten was bij de Etos. Ik ben ook hélemaal om! Ik gebruik het ook voor de basecoat voor mijn nagellak.. Maar je nagels zien er ook zonder nagellak erg mooi uit.. Nog een voordeel:Het droogt heel snel! Aanrader! 🙂

 • Reply
  Anna
  24 oktober 2013 at 22:59

  Omdat ik zoveel goede reviews las heb ik de hele trind ratteplan aangeschaft en 2 weken gebruikt. Wat voor de een wel werkt, werkt voor de ander niet. Ik heb totaal geen effect ondervonden, eerder een negatief effect zelfs! Gebruik nu sinds een paar dagen de nagelverharder van Herome en merk nu al een positief effect! Werkt bij mij veel beter…

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.